AEG Electrolux hivatalos viszonteladója

Blum Legrabox

LEGRABOX Elegancia a mozgásban

Az elegáns Box-rendszer keskeny és egyenesvonalú designnal és a különösen magas szintű mozgáskomforttal tűnik ki. Egyszerűsített formanyelve többszörös nemzetközi kitüntetéssel díjazott.A LEGRABOX olyan sokoldalú, mint maga az élet, így minden lakó- vagy felhasználási területen alkalmazható. Jól illik hozzá az AMBIA-LINE, egy speciálisan ehhez a designhoz tervezett belső osztórendszer. A harmonikus megjelenési képért minden lakótérben.

Gyártói oldal: Link

 

 

Blum Tandembox Intivo

TANDEMBOX intivo Az egyéni vonal

TANDEMBOX intivo: biztonságosan zárt és mégis mindenre nyitott. A TANDEMBOX intivo fiókokkal a speciálisan kifejlesztett káváknak köszönhetően, egyedi design kívánságok is megvalósíthatók. Vagy időtlenül egyszerű a BOXCAP elemmel, egy a káva anyagával és színével megegyező rátéttel. Vagy az Ön választása szerint egy BOXCOVER rögzített fiókoldalmagasító elemmel. Zárt és résmentes oldalfalak gondoskodnak a harmonikus, egységes megjelenésről.

 

A TANDEMBOX intivo egy egységes színkoncepciót jelenit meg. A káva egyes darabjai, a BOXCOVER, BOXCAP és a belsőkihúzású fiók előlapja színben és anyagban illeszkednek.

 

Gyártói oldal: Link

 

 

 

Blum Tandembox Antaro

TANDEMBOX antaro A letisztult vonal

TANDEMBOX antaro. minden ponton szögletes és tiszta. A TANDEMBOX antaro egy tiszta, szögletes formát képvisel - akár korláttal, akár oldalmagasított, zárt tartóval. Minden összetevője színben megegyezik, és ez aláhúzza a letisztult designt.

Gyártói oldal: Link

 

 

Blum Metabox

METABOX Egyszerű. Jó. Bevált.

Egy értékes késztermék kevés összetevővel. A METABOX-fiókok és kihúzók csak kevés összetevőből állnak. Valósítsa meg bevált fiókrendszerünkkel a legkülönfélébb megoldásokat a konyhában, előszobában, fürdőben - sőt még boltok berendezésnél is használható a METABOX. Stabil anyagok és gondos megmunkálás biztosítják a legjobb stabilitási értékeket - 30 kg max. dinamikus terhelésig.

BLUMOTION - a METABOX finom és halk záródásáért

A már több milliószor bevált BLUMOTION-funkció választhatóan kapható METABOX-részleges kihúzású fiókhoz is. Ezzel a fiókok mindig finoman és halkan záródnak. Függetlenül a lendülettől és a benne tárolt dolgok súlyától. Különösen praktikus és gazdaságos: 900mm korpusz szélességig elégséges egy BLUMOTION-egység.

Gyártói oldal: Link

 

 

Blum Tandem

TANDEM Könnyed. Praktikus. Mindenütt.

TANDEM vezetősínrendszer - pihekönnyű futás egy bútoréleten át. TANDEM, a rejtett vezetősínrendszer fa fiókokhoz: pihekönnyű futás és magasfokú kezelési komfort minden lakótérben. A TANDEM-program széles választéka minden bútordarabhoz megfelelő megoldást kínál. Még a súlyosan megrakott kihúzók is pihekönnyen futnak, és meggyőzőek jó lehajlási értékekkel.

 

A fogantyú nélküli előlapokhoz kapható SERVO-DRIVE, BLUMOTION vagy TIP-ON egységgel kombinálva TANDEM fiókokhoz.

Gyártói oldal: Link

 

 

Copyright ? 2015. POLIGON KFT.