AEG Electrolux hivatalos viszonteladója

Látványtervezés

A folyamat első lépése az vásárló igényinek felmérése, ehhez segítséget nyújt a bemutatótermünkben kiállított különböző stílusú, felépítésű konyha és kész konyha katalógusok.

A stílus és a struktúra behatárolása után kiválasztásra kerülnek a főbb meghatározók, úgy mint ajtófront színe és marásmintája, korpusz szín, munkalap.

Ezután következik a helyszíni felmérés, majd 1-2 lehetséges terv alternatíva elkészítése. Fontos, hogy a felmérés az egész helységet érinti, ez azért van, hogy a látványterven lássuk a bútor elhelyezkedését a szobában és tisztában legyünk az arányokkal.

Példa az alternatívákra:

               

A kész alternatívákat a vásárlóval közösen, elemről elemre átbeszéljük, a módosításokat elvégezzük, Pl. munkalap színének megváltozatása, ajtófront változatás stb. Ez a folyamat addig zajlik, amíg el nem készül a végleges terv, ami tartalmazza a látványterveket, falrajzokat, csempézési és villanyszerelési terveket is.

Példa a végleges látványtervre és az elkészült bútorra:

    

Látványterv                                                                                                                                          Fotó

Cégünknél a látványtervezés a szolgáltatás része, tehát ingyenes, de ehhez a bútort meg kell vásárolni. Amennyiben bútorát nem nálunk vásárolja, a tervezés díja bútortípusonként (konyhabútor, nappali bútor, hálószoba bútor stb.) bruttó 50 000 Ft, ami az első tervet és 2 módosítást tartalmaz, az ezen felüli tervezések a munkaigényesség függvényében további költségekkel járhatnak. Vállalunk csak látványtervezést is, akár komplett lakásra, ennek díja megegyezés kérdése.

Néhány referencia legújabb terveink közül:

   

   

   

   

   

   

   

   

 

Copyright ? 2015. POLIGON KFT.