AEG Electrolux hivatalos viszonteladója

 

LeMans, talán a legpraktikusabb sarokmegoldás a Kesseböhmertől

 

A vasalat nagy előnye szerintem abban mutatkozik meg a többi típushoz képest, hogy a leghátsó részek is teljesen előrekerülnek, és az ajtót neki nyitjuk a másik szekrénynek, így az sem akadályoz minket a hozzáférésben. Ezen kívül még az is előnyös, hogy összesen két nagy tálcából áll, nincs megosztás a tálcák között, ezáltal még használhatóbb. Kapható 2 és 4 emeletes változatban is, így akár magas sarokszekrényekben is használható.

 
 
 
 
Lejátszó töltődik...

 

 

 

Magic Corner, szintén praktikus sarokmegoldás

 

A vasalat szintén a német Kesseböhmer cég sajátja, habár sokan megpróbnálták már utánozni, több, kevesebb sikerrel. A vasalat első része az ajtó kihúzásával igen látványosan csúszik ki a szekrényből, majd ha elfordítjuk a kihúzott ajtót, akkor gördül ki egy kocsi a hátsó részből, ezen is található további két tálca, ezek egyébként magasságilag állíthatók.

 

 

 

Lejátszó töltődik...

 

 

 

Space Corner, sarokmegoldás a Blum-tól

 

A neves Blum cég fiókokkal oldotta meg a nehezen elérhető sarkok kihasználását, talán a leg kényelmesebb módon. Elég csak kihúznunk a hatalmas, teljesen kihúzható fiókokat, és máris elérjük a leghátsó részeket is. A Space korner vasalatra is jellemző, ami atöbbi felső kategóriás Blum fiókrendszerre, hogy az Orga Line rendszerezőeszközök segítségével személyre szabhatjuk a belső teret. Ami szép az egészben, hogy nem igényel speciális ajtófrontokat, mert ugye egy normál vasalattal nem tudnánk ezt megoldani, ugyanis a fiókelők azonnal elakadnának a szomszédos ajtókba. A blum ezt egy egyszerű műszaki megoldással oldotta meg, miszerint a fiókok kihúzásakor a 2 fiókelő előre pattan, így megakadályozva az összeütközést. Hátránya a vasalatnak szerintem a nem túl jó helykihasználás, ugyanis a szekrény sarkait elveszítjük, ide kihúzható konnektort és pultba építhető kukát szoktak rejteni.

 

 Lejátszó töltődik...

 

 

 

Revo 90 forgóvasalat a Kesseböhmertől

 

Ez a forgó vasalat 90 x 90 -es sarokszekrénybe építő, az ajtók egyidejű összefordításával tudjuk kinyitni a szekrényt, ezután csak körbe kell fordítanunk a kosarat, az ajtók pedig a szekrényben körbefordulnak, majd a visszaéréskor óvatosan bezáródnak.

 

 
Lejátszó töltődik...
 
 

 

 

 

Revo 45 forgóvasalat a Kesseböhmertől

 


Szinte mindenben megegyezik az előző változattal, azzal a különnbséggel, hogy itt az ajtó 45°-os és az ajtó benyomásával tudjuk kinyitni és körbefordítani a vasalatot.

 

 

 

 

 

 

 


 

Copyright ? 2015. POLIGON KFT.