LÁTVÁNYTERVEZÉS

Minden munkánkhoz aprólékosan kidolgozott látványtervet készítünk, hogy a megrendelőink pontosan tudják, hogy milyen bútort rendeltek. A tervek 3d-s látványtervekből, felülnézeti és falnézeti rajzokból, illetve csempézési, villany és vízszerelési tervekből állak, hogy a kapcsolódó szakmák is a tervezett bútorhoz helyezzék el a kiállásokat.

A folyamat első lépése az vásárló igényinek felmérése, ehhez segítséget nyújt a bemutatótermünkben kiállított különböző stílusú, felépítésű konyha és kész konyha katalógusok. A stílus és a struktúra behatárolása után kiválasztásra kerülnek a főbb meghatározók, úgy mint ajtófront színe és marásmintája, korpusz szín, munkalap. Ezután következik a helyszíni felmérés, majd 1-2 lehetséges terv alternatíva elkészítése. Fontos, hogy a felmérés az egész helységet érinti, ez azért van, hogy a látványterven lássuk a bútor elhelyezkedését a szobában és tisztában legyünk az arányokkal.

Példa az alternatívákra:

A kész alternatívákat a vásárlóval közösen, elemről elemre átbeszéljük, a módosításokat elvégezzük, Pl. munkalap színének megváltozatása, ajtófront változatás stb. Ez a folyamat addig zajlik, amíg el nem készül a végleges terv, ami tartalmazza a látványterveket, falrajzokat, csempézési és villanyszerelési terveket is.

Példa a végleges látványtervre és az elkészült bútorra:

Látványterv

Fotó

Cégünk meglévő tervre, vagy a bemutatótermünkben megbeszélt és felvázolt bútorra ingyen, kötelezettség mentesen ad árajánlatot. A látványtervezés is a szolgáltatás része, tehát ingyenes, de ehhez a bútort meg kell vásárolni. Amennyiben bútorát nem nálunk vásárolja, a tervezés díja bútortípusonként (konyhabútor, nappali bútor, hálószoba bútor stb.) bruttó 100 000 Ft, ami a helyszíni felmérést (Pakson kívül utiköltség felárral) az első tervet és 2 módosítást, valamint a villany és vízkiállások terveit tartalmazza. Az ezen felüli tervezések a munkaigényesség függvényében további költségekkel járhatnak. Vállalunk csak látványtervezést is, akár komplett lakásra, ennek díja megegyezés kérdése.

 

Néhány referencia legújabb terveink közül: